Un total de catorze presidents i presidentes de les associacions d’empresaris dels polígons d’activitat econòmica de la comarca assisteixen a la trobada que tracta sobre la seguretat

Súria ha estat l’escenari de la tercera trobada dels responsables de les associacions d’empresaris i empresàries dels polígons d’activitat econòmica del Bages. Organitzada des del Consell Comarcal del Bages la reunió ha comptat amb la participació de catorze presidents i presidentes i ha girat al voltant de la seguretat a les àrees d’activitat econòmica de la comarca.

La jornada ha comptar amb la participació del cap del Servei de Seguretat Privada del Departament d’Interior, Joan Camps, i de la secretària de la Comissió de control dels dispositius de videovigilància de Catalunya, Marisa Marco. Els dos ponents han resolt qüestions tècniques i legals en matèria de videovigilància en l’àmbit dels polígons d’activitat econòmica. En paral·lel, també ha intervingut Francesc Costa, director de projectes de l’empresa de sistemes de drons intel·ligents Aiprox que ha exposat les aplicacions dels drons en el camp de la vigilància privada als polígons industrials.

La trobada ha comptat amb el suport de la Diputació de Barcelona, del departament d’Interior de la Generalitat de Catalunya, de Pimec, dels ajuntaments de Súria oi de Manresa i de l’Associació d’Empresaris de Bufalvent. En format d’esmorzar networking la reunió ha tingut lloc al Poble Vell de Súria.

image_pdfExporta a PDF