Benvolgudes, benvolguts

Sigueu totes i tots benvinguts al Consell Comarcal del Bages, l’administració que dona suport a tots els municipis de la comarca i a la ciutadania del Bages.

Enfronto aquest nou repte de presidir el Consell Comarcal del Bages amb molta il·lusió, consciència i seny del càrrec al qual represento. Acompanyat d’un gran equip d’onze persones, un equip paritari, de govern responsable, fort, ampli, dialogant i disposat a treballar per tots els pobles de la comarca, per tots els bagencs i bagenques, i pel país.

Treballarem per impulsar la nostra comarca des de tots els sectors seguint les línies de l’anterior mandat. Per això, des del Consell Comarcal seguirem dedicant els nostres esforços a promocionar, dinamitzar i coordinar tot el nostre teixit socioeconòmic. Desenvoluparem projectes estratègics en l’àmbit del turisme i portarem a terme actuacions per a l’estalvi i la millora en l’eficiència energètica, ampliarem i oferirem nous serveis en polítiques socials i farem de portaveus de les reclamacions i les reivindicacions de millora de les nostres infraestructures, a més vetllarem sempre per un creixement social i mediambientalment sostenible.

Som un govern comarcal plenament compromès amb la democràcia, els valors republicans com la igualtat, l’esforç, l’honestedat i la defensa del bé comú, i fortament amb la defensa dels drets i les llibertats dels ciutadans i ciutadanes de Catalunya.

Moltes gràcies a totes i a tots, visca el Bages!

Eloi Hernàndez i Mosella

President del Consell Comarcal del Bages