L’ens critica que la justícia consideri un abús i no una agressió sexual els fets ocorreguts a la capital del Bages i reitera el seu suport a la noia agredida i a la seva família

El Consell Comarcal del Bages vol manifestar el seu rebuig a la sentència sobre la violació en grup d’una menor a Manresa. L’ens comarcal critica que la justícia consideri un abús i no una agressió els fets ocorreguts a la capital del Bages i retira el seu suport a la noia agredida i a la seva família. Segons el Consell Comarcal es posa de manifest que el sistema judicial continua essent patriarcal, fet que es rebutja de manera contundent, i també es proposa una revisió del Codi Penal perquè es considera que el redactat actual vulnera drets fonamentals i desprotegeix les dones de manera evident.

Des del Consell Comarcal es defensa una societat igualitària en què els drets de les dones no es vegin amenaçats i es continuarà treballant per acabar amb les actituds de violència masclista.

Finalment es convida a tota la ciutadania a participar a la concentració de rebuig a la sentència d’aquesta tarda de dimarts a partir de les 19.00 hores a la plaça de Sant Domènec de Manresa.

image_pdfExporta a PDF