El Teatre Auditori Agustí Soler i Mas de Navarcles acull aquesta proposta el proper dilluns 20 de novembre. Podeu formalitzar les inscripcions clicant aquest enllaç.

Coincidint amb el Dia Mundial dels drets dels infants, el Consell Comarcal del Bages i l’Ajuntament de Navarcles organitzen per al proper dilluns 20 de novembre, de 8:45 a 14 hores, la ‘II Jornada d’Infància i Adolescència en risc social al Bages: la importància del treball en xarxa’, una trobada que pretén acostar una metodologia de treball necessària en l’abordatge de la complexitat en la intervenció social amb les persones. El conseller de l’Àrea d’Acció Social i Ciutadania, Albert Marañón, assenyala que “la bona acollida que va tenir la primera jornada celebrada a Castellbell i el Vilar ens esperona a seguir treballant de manera conjunta i transversal per fer visibles els projectes i els programes que es duen a terme per garantir els drets de la infància i en especial per promoure i aplicar mesures educatives i d’inserció social dels infants i adolescents en risc social”.

En un acte que tindrà lloc al Teatre Auditori Agustí Soler i Mas de Navarcles, que compta amb el suport de la Diputació de Barcelona i la Generalitat de Catalunya, la jornada té com a objectiu planificar i compartir experiències que promoguin el benestar dels infants i adolescents en situació de risc d’exclusió social amb l’objectiu de contribuir a la millora de les seves condicions de vida i el seu benestar psico-social. La trobada s’adreça a responsables polítics municipals, professionals de l’àmbit de Serveis Socials, Educació i Joventut i tots aquells professionals que intervenen amb infants i adolescents per analitzar els recursos de què es disposa. Totes aquelles persones interessades poden formalitzar les inscripcions clicant aquest enllaç.

Programa de la jornada

José Leal, psicòleg clínic, psicoanalista i supervisor, serà l’encarregat d’impartir la ponència inaugural “Intervenció d’acompanyament professional en contextos no clínics: Efectes terapèutics i aspectes ètics en la intervenció en xarxa”. Tot seguit, Sandra Palomino, regidora de serveis socials de l’Ajuntament de Navarcles i treballadora social de l’Ajuntament de Sant Fruitós de Bages, moderarà la taula rodona “Experiències pràctiques de treball en xarxa des de serveis socials en la infància i adolescència”, en què hi participaran Georgina Solanes, educadora social de l’Ajuntament d’Olesa de Montserrat, Sandra Freixa, educadora social de l’Ajuntament de Sant Vicenç de Castellet, i Núria Mariano, tècnica d’Igualtat del Consell Comarcal del Berguedà.

Durant la jornada, a més, es podrà visitar l’exposició fotogràfica ‘20 anys treballant per la protecció a la infància i l’adolescència. Una mirada a través de l’objectiu’, en commemoració dels 20 anys de treball del Servei d’Atenció a la Infància i l’Adolescència Bages-Berguedà al nostre territori. Per a més informació, podeu descarregar el flyer informatiu de la jornada.

El Consell Comarcal del Bages i l’Ajuntament de Navarcles conviden totes aquelles entitats i professionals que intervenen en el procés d’atenció i protecció als infants i adolescents a participar en la ‘II Jornada d’Infància i Adolescència en risc social al Bages: la importància del treball en xarxa’, que esdevindrà un espai de trobada molt valuós per analitzar les eines del món local i comarcal per fer front al risc social d’aquests col·lectius.

2017-11-10T16:19:05+00:00 dijous, 9 de novembre de 2017|