Hi ha participat una quinzena de regidors i regidores, la majoria dels quals s’estrenen en el càrrec aquesta legislatura

Una quinzena de regidors i regidores de diferents municipis del Bages han participat al primer Fòrum de la Dona i Polítiques d’Igualtat d’aquesta legislatura, organitzat pel Consell Comarcal del Bages i al qual els ha donat la benvinguda el conseller comarcal d’Acció Social i Ciutadania, Albert Marañón. L’objectiu d’aquesta trobada era explicar les línies de treball i suport en aquests àmbits que es desenvolupen des de l’ens comarcal i debatre i decidir les properes accions previstes.

D’entre tots els assistents, només dues regidores repetien legislatura, mentre que tots els altres s’estrenaven en el càrrec i s’han pogut posar al dia de les accions i projectes que es duen a terme al Servei d’Informació i Atenció a la Dona (SIAD). La sessió de treball també ha servit per presentar la proposta de campanya comarcal amb motiu del Dia internacional contra la violència de gènere, el 25 de novembre, i decidir com es podrà adaptar a cada municipi.

Entre els diferents temes que s’han tractat al Fòrum hi ha, entre d’altres, el programa de coeducació a les escoles bressol, material didàctic que es posa a l’abast de les escoles per educar en la igualtat -com ara la maleta de contes coeducativa presentada recentment-, activitats de prevenció als centres de secundària, i serveis com atenció psicològica i assessorament jurídic, grups terapèutics, de creixement personal o el protocol per fer front a la violència masclista.

2017-01-30T09:13:40+00:00 dimarts, 6 d'octubre de 2015|