Aquesta tarda s’ha presentat el número de setembre de la publicació, que dedica el dossier central al Pla de Bages

La seu del Consell Comarcal del Bages ha acollit aquesta tarda la presentació de la revista Descobrir corresponent al mes de setembre, que dedica el dossier central al Pla de Bages. La publicació, que posa de manifest la tradició agrícola i culinària de la comarca, evidencia el potencial turístic vinculat al vi i a la gastronomia que té.

Sota el títol Pla de Bages. Una terra de vi i passió al cor de Catalunya, la publicació inclou cinc articles sobre la comarca: Territori de pas, escrit per Clara Antúnez; Les arrels de la vinya, que signa Pepa Mañé; Tan petita com potent, de Lluís Tolosa; Les delícies del rebost, escrit per Míriam Santamaria, i Gaudir del camp, obra de Susana València. Les fotografies són d’Òscar Rodbag.

L’acte ha comptat amb les intervencions del president del Consell Comarcal del Bages, Agustí Comas; el director de la revista Descobrir, Joan Morales; la secretària del consell regulador de la DO Pla de Bages, Eva Farré, i el president de l’ens Bages Turisme i alcalde de Manresa, Valentí Junyent. En les intervencions s’ha posat en valor el treball del territori, que es veu reconegut amb la publicació de la revista.

2017-01-30T09:13:20+00:00 dilluns, 5 de setembre de 2016|