Consell Comarcal del Bages, Ajuntament de Manresa i PIMEC Joves Catalunya Central organitzen una sessió per compartir inquietuds en relació als processos de selecció de personal. La jornada s’emmarca dins Garantia Juvenil, una iniciativa europea d’ocupació adreçada a reduir l’atur juvenil.

Aquest divendres 30 de juny, l’Oficina Jove del Bages oferirà un espai on joves titulats i joves empresaris de diversos sectors professionals de la comarca del Bages es trobaran per tal de conversar de temes relacionats amb la selecció de personal. La jornada està organitzada pel Consell Comarcal del Bages, l’Ajuntament de Manresa i PIMEC Joves Catalunya Central i s’emmarca dins Garantia Juvenil, una iniciativa europea d’ocupació adreçada a reduir l’atur juvenil.

L’objectiu de la sessió titulada “Trobada amb joves empresaris” és que els i les joves que hi assisteixin sàpiguen de primera mà com es desenvolupa una entrevista de feina, què es valora en un currículum vitae, quines són les competències més demandades en el mercat laboral, en quins canals confien les empreses per publicar les ofertes de feina, o compartir experiències d’emprenedoria, entre d’altres qüestions.

Per la seva part, els membres de Pimec Joves Catalunya Central explicaran als joves candidats les seves necessitats i expectatives a l’hora d’incorporar nous perfils professionals a les seves empreses.

La jornada es planteja de forma molt pràctica per a tot el públic jove que hi assisteixi i permetrà tant als/les joves com al sector empresarial establir xarxa de contactes en diferents sectors, amb la finalitat de facilitar la inserció en el món laboral als joves assistents.

La trobada amb joves empresaris s’adreça a les persones joves recent titulades, a joves que es plantegen canvis en el seu perfil professional i joves amb experiència professional però que no troben feina del seu sector.

La sessió s’iniciarà a les 9.45 del matí a la Oficina Jove del Bages amb una xerrada titulada “Deixa d’autoajudar-te i actua!!!”, a càrrec d’e Carlos Bella, destinada a fomentar l’apoderament de tots els i les joves. Seguidament es presentaran els joves empresaris de PIMEC i els assistents s’organitzaran en taules sectorials per poder debatre sobre els processos de selecció de personal. Els joves tindran la oportunitat de dur els seus currículums vitae i ser valorats per un empresari/a del seu sector d’una manera informal i personalitzada.

Els joves de 18 i 30 anys que es vulguin  inscriure’s a la jornada i rebre més informació  poden  adreçar-se a l’Oficina Jove del Bages, tel. 93 877 13 60.

2017-06-28T08:45:12+00:00 dimecres, 28 de juny de 2017|