Durant la reunió també és previst escollir el representant del Bages al Consell de la Gent Gran de Catalunya

El Consell de la Gent Gran del Bages celebra dimarts la seva assemblea en què participarà la cap del gabinet de Seguretat de la Direcció General d’Administració i Seguretat del Departament d’Interior que presentarà el Pla Integral de Seguretat per a les persones grans 2015-2018. Es tracta d’ un pla de característiques úniques a Europa perquè agrupa tots els riscos de seguretat sota una perspectiva global (seguretat ciutadana, salut i consum).

També està previst que l’Assemblea escollir el representant de les associacions de gent gran del Bages al Consell de la Gent Gran de Catalunya. A més, s’escolliran els delegats que formaran part de la comissió de seguiment dels acords que es van prendre en el 7è Congrés Nacional de la Gent Gran que es fa fer al Bages.

Agustí Comas, president del Consell Comarcal del Bages, s’estrenarà com a nou president del Consell de la Gent Gran del Bages. També hi participaran el conseller d’Acció Social i Ciutadania, Albert Marañón, i el president del Consell d’Alcaldes, Ferran Estruch.

2017-01-30T09:13:35+00:00 dilluns, 9 de novembre de 2015|