Atès l’èxit de convocatòria i per donar resposta a les nombroses inscripcions rebudes, la xerrada es trasllada al Teatre Kursaal de Manresa el proper 27 de febrer, a partir de les 18 hores. Per formalitzar les inscripcions, podeu consultar aquest enllaç.

En el marc del projecte ‘Bages Educa’, el Consell Comarcal proposa la conferència ‘Mira a tu alrededor’, a càrrec del professor i escriptor César Bona. Durant la seva ponència, el mestre i finalista del prestigiós premi Global Teacher Prize, autor també de llibres com ‘La nueva educación’ o ‘Las escuelas que cambian el mundo’, abordarà la seva particular visió del sistema educatiu i el model relacional com a procés d’aprenentatge: “Som éssers socials i la nostra actitud influeix en les persones que tenim al voltant, així que hem de procurar que aquesta influència sigui positiva”.

La conferència, que tindrà lloc el proper 27 de febrer al Teatre Kursaal de Manresa, també tractarà aspectes com l’empatia, la capacitat d’escoltar, la reflexió o el pensament crític, actituds que, segons César Bona, han d’acompanyar-nos sempre per garantir el màxim respecte vers un mateix i la resta de persones.

Canvi d’emplaçament

Després d’omplir l’aforament de 200 persones de la sala d’actes de la FUB en només una setmana d’inscripcions, el trasllat a la Sala Gran del Teatre Kursaal de Manresa respon a la voluntat del Consell Comarcal d’atendre totes les sol·licituds. A més, es recorda que la xerrada no només va dirigida a la comunitat educativa, sinó que hi poden assistir pares, mares, tutors i totes aquelles persones interessades a conèixer César Bona i la seva metodologia de treball. Per a més detalls i formalitzar les inscripcions, podeu consultar aquest enllaç.

El conseller de l’Àrea d’Educació, Eloi Hernàndez, recalca que “l’educació és un dret fonamental i una eina que ens fa millors com a persones, per això, des del Consell Comarcal impulsem una nova conferència emmarcada en el ‘Bages Educa’ amb la voluntat de facilitar més coneixements per potenciar el procés d’aprenentatge d’infants i joves del territori”.

Després de la bona acollida de la jornada ‘Si no et transforma no és aprenentatge’, el Consell Comarcal proposa ara una nova actuació del ‘Bages Educa’, que va néixer amb l’objectiu de proporcionar instruments que promoguin la cohesió del món educatiu mitjançant activitats transversals per afavorir la construcció d’una societat inclusiva, justa i integradora.

El Consell Comarcal anima tots els professionals de l’ensenyament, pares, mares o tutors a assistir a la conferència de César Bona i també a participar en la resta d’actuacions del projecte ‘Bages Educa’ que es desplegaran properament a la comarca.

2018-02-15T11:30:24+00:00 dijous, 15 de febrer de 2018|