«Enoturisme al Bages, del raïm a la copa» és el títol que la jornada que coorganitza el Consell Comarcal del Bages, sota el lideratge de l’Escola Agrària de Manresa. La jornada serà el dilluns 27 de març a l’edifici FUB.

La presentació anirà a càrrec de Josep Canals, conseller comarcal de Turisme, Valentí Junyent, alcalde de Manresa i Joan Soler, president de la DO Pla de Bages.

A 3/4 de 10 del matí, Marc Bernadich, responsable de l’àrea d’Emprenedoria i Innovació de la FUB parlarà de «Què és l’enoturisme?». Tot seguit, Salvador Vernet, viticultor i propietari del celler Vermunver, oferirà una «Visió des del camp i el celler elaborador». Després, Lluís Tolossa, sociòleg, escriptor i autor de guies d’enoturisme, parlarà d’«Oportunitats per a restaurants, allotjaments i altres empreses».

A les 12 del migdia, Miquel Vidal, doctor arquitecte, parlarà d’«El paisatge vitivinícola, un actiu cultural i econòmic». Seguidament, David Esteller, gerent i consultor turístic, tractarà l’«Emprenedoria i màrqueting de l’enoturisme». A la tarda, hi haurà una visita a les tines de pedra seca de la Vall del Flequer.

La jornada és organitzada per l’Escola Agrària de Manresa -del departament d’Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació-, el Consell Comarcal del Bages, l’Ajuntament de Manresa, la DO Pla de Bages i l’entitat Meandre.

La jornada és gratuïta però cal inscriure’s prèviament en aquest formulari: https://goo.gl/VLQ2AK

 

2017-03-14T13:59:19+00:00 dilluns, 13 de març de 2017|