El Consorci per a la Normalització Lingüística ofereix programes formatius de tots els nivells, des de l’Inicial fins al Superior (C2), de forma presencial, en línia o combinant ambdues modalitats.

El fet de poder-se relacionar amb fluïdesa i normalitat tant en l’entorn personal com en el laboral són els objectius bàsics que s’assoleixen gràcies a l’ampli ventall de cursos, nivells, modalitats i franges horàries.

L’aprenentatge dels cursos generals s’ofereix en les modalitats presencial, en línia i combinada, i disposa de certificació oficial. A més, el Servei Comarcal de Català del Bages ofereix els cursos dels nivells Elemental, Intermedi i Suficiència en la modalitat semipresencial a través del portal www.parla.cat. Per a més informació sobre els preus, nivells i horaris de tots els cursos que s’ofereixen, podeu consultar aquest enllaç.

Les inscripcions es poden tramitar durant els matins, en horari de 9 a 14 hores, i durant les tardes en hores convingudes. El període de matriculacions varia en funció del nivell. Per a més detalls, també podeu contactar amb el CPNL a través del telèfon 93 872 17 07 o bé per correu electrònic a manresa@cpnl.cat i bages@cpnl.cat.

A més, el Consorci per a la Normalització Lingüística informa de la seva nova adreça a Manresa. L’ens es troba situat al Passeig de Pere III, 68, amb entrada a l’edifici per la Plaça de l’11 de setembre.

2017-09-18T17:22:08+00:00 dimecres, 13 de setembre de 2017|