El portal www.bagesturisme.cat compta amb un disseny atractiu, modern, visual i interactiu amb l’objectiu que els usuaris i usuàries hi trobin tota la informació de manera ràpida, eficient i ordenada.

El president del Consell Comarcal del Bages i vicepresident de Bages Turisme, Agustí Comas, destaca que aquest web és fruit de la intensa col·laboració entre tots els actors turístics del territori.

Bages Turisme va presentar el passat dilluns 16 d’octubre el nou web www.bagesturisme.cat, un portal elaborat per l’empresa bagenca E2S i en el qual s’hi han implicat centenars d’agents públics i privats del territori. El nou web, doncs, és conseqüència de la tasca ingent d’un ampli ventall d’actors i també de la feina que s’ha anat desenvolupant paral·lelament des de l’Àrea de Turisme. D’entre els projectes que han contribuït notablement a configurar el nou portal turístic i li han donat sentit i forma col·laborativa, hi destaca el Pla Estratègic de Bages Turisme, un important instrument que es presentarà properament i que ha esdevingut una font d’informació valuosa per atendre els requeriments i suggeriments de tots els agents turístics de la comarca.

El president del Consell Comarcal i vicepresident de Bages Turisme, Agustí Comas, remarca “l’orgull que representa per al Bages que aquest web sigui fruit de la intensa coordinació d’un ampli ventall d’actors públics i privats”. I afegeix que “el portal és el punt de partida per donar continuïtat a l’esforç col·lectiu realitzat i representa un gran esperonament per seguir promocionant i potenciant les destinacions de qualitat i sostenibles del territori”.

De la seva banda, el conseller de l’Àrea de Turisme del Consell Comarcal i conseller delegat de Bages Turisme, Josep Canals, recalca que el nou web convida a redescobrir el Bages, destaca per la seva fàcil navegabilitat i mostra una destinació fresca, moderna i atrevida”.

Un web responsive, àgil i intuïtiu

En el vessant més tècnic, els responsables de l’empresa E2S van detallar el funcionament i contingut de www.bagesturisme.cat. El portal recull i presenta de manera molt visual, pràctica i atractiva les activitats turístiques de tots els municipis de la comarca i, alhora, interconnecta les propostes d’interès per donar informació addicional i profitosa als usuaris i usuàries.

Més enllà de buscar també la interactivitat amb els visitants, els recursos estan categoritzats per àmbits i interessos, amb especial rellevància dels ‘Top del Bages’, un espai reservat als motors turístics i espais d’interès amb un mínim de 100.000 visitants. Partint dels elements més destacats, es pot trobar oferta complementària i recomanada a mesura que es navega pel web. L’oci, les rutes pels diferents espais d’interès natural i paisatgístic de la comarca, l’enoturisme, la gastronomia i l’agenda també tenen cabuda en un portal transversal que aprofundeix en el coneixement del territori i teixeix una gran xarxa de col·laboració per a la promoció turística.

Bages Turisme agraeix la participació de tots els agents públics i privats que han fet possible la posada en funcionament del web i anima els bagencs, bagenques i visitants a accedir a www.bagesturisme.cat per descobrir una destinació turística autèntica, fresca i amb personalitat.

2017-10-18T08:27:52+00:00 dimecres, 18 d'octubre de 2017|