Facturació, revisions de gas, electricitat i aigua o serveis de telefonia són alguns dels temes que s’hi tracten

Dins el cicle de conferències per a millorar la seguretat de la gent gran, organitzat pel  Consell Comarcal a través del Consell de la Gent Gran, l’Oficina Comarcal d’Informació al Consumidor oferirà els propers mesos diferents xerrades. El tema central serà la protecció en el consum, amb casos concrets com la facturació i revisions d’electricitat, gas i aigua, serveis telefònics, i garanties dels béns de consum i reparacions a domicili.

El dijous 18 de juny, es farà una primera xerrada a l’Associació de Veïns de la carretera de Santpedor, de Manresa, a 2/4 de 6 de la tarda. El 14 de juliol, a les 6 de la tarda, es farà al Casal d’Avis de Callús. I per al 23 de setembre, hi ha previst visitar el Casal de Castellfollit del Boix. Hi ha altres col·lectius interessats i pendents de concretar data, com l’Associació de veïns de la plaça Catalunya de Manresa i el Casal de Sant Feliu Sasserra.

Aquest cicle de xerrades, que s’allargarà fins a finals d’any, compta també amb la col·laboració d’Althaia i Mossos d’Esquadra. Són intervencions d’aproximadament una hora de durada plantejant un tema de seguretat i amb un torn obert de preguntes al final.  Althaia s’encarrega del mòdul sobre salut i els Mossos d’Esquadra parlen de seguretat ciutadana.

Share This Story, Choose Your Platform!

image_pdfExporta a PDF