Servei adreçat a les persones joves de 16 a 29 anys de la Comarca del Bages.

El programa té com a objectiu “facilitar i acompanyar la transició de persones joves des del sistema educatiu al sistema laboral i ocupacional”.

L’objectiu és incentivar la continuïtat formativa i de preparar a les persones joves en la  transició entre el món educatiu i laboral.

El programa es pot reforçar en molts casos amb les dinàmiques que molts municipis i comarques ja estaven desenvolupant amb l’objectiu de reduir l’abandonament escolar prematur, i en d’altres casos, crear-les des de zero si és necessari.

Al Bages, aquesta figura actua de forma itinerant als diferents municipis de la comarca.

Les persones interessades poden demanar cita prèvia per ser ateses al seu municipi trucant o enviant un WhatsApp als telèfons 674791981/610462129 o en els correus electrònics a [email protected] o [email protected]

Tens entre 16 i 29 anys?

Has deixat els estudis? Et vols formar? Vols trobar feina?

Necessites orientació en temes relacionats amb la formació i/o la recerca de feina?

Les tècniques del Programa de Suport a l’Ocupació Juvenil t’ofereix:

 • Orientació laboral i educativa: elaboració o millora de currículum i carta de presentació, coneixement del mercat laboral, quins portals de recerca de feina són millors pel teu perfil, com fer auto candidatura, entrenament per l’entrevista de feina, informació i assessorament sobre Garantia Juvenil.
 • Oferta formativa: coneix quins recursos, formacions, cursos, etc. Tens a la zona que t’ajudaran a millorar el teu perfil i el teu currículum.

Les tècniques orientadores compten amb un mapa de recursos i han establert una xarxa de treball amb diferents agents del territori, amb l’objectiu d’oferir acompanyament i informació al jove i derivant als recursos que té disponibles i que l’ajudin a millorar la seva ocupabilitat i recerca de feina.

Derivació a programes que s’ajustin al perfil i interessos de la persona jove.

Es treballa amb xarxa amb els Ajuntaments del Bages (tècnics d’ocupació) i els espais joves (tècnics de joventut i dinamitzadors), educadors socials, treballadors familiars, professionals de la salut, centres educatius, etc.

Si coneixes o tens en ment un o una jove que necessita orientació i acompanyament, contacta amb nosaltres!

CITA PRÈVIA ALS SEGÜENTS MUNICIPIS: Artés, Avinyó, Balsareny, Callús, Cardona, Castellbell i el Vilar, Castellgalí, Monistrol de Montserrat, Navarcles, Navàs, Pont de Vilomara, Sallent, Sant Fruitós de Bages, Sant Joan de Vilatorrada, Sant Salvador de Guardiola, Sant Vicenç de Castellet, Santpedor i Súria.

Contacta amb les tècniques del Programa de Suport a l’Ocupació Juvenil (SOJ)

  (*) Els camps marcats amb asterisc son obligatoris.

  Sóc*:

  Com m'has conegut o qui t'ha posat en contacte amb mi?

  Nom i cognoms*

  Si és la primera vegada que derives, introdueix un telèfon o correu electrònic de contacte


  Dades de la persona jove

  Nom*

  Cognoms*

  NIF/NIE/Passaport*

  Mòbil*

  Data naixement*

  Edat*

  Adreça*

  Població*  Nivell d'estudis

  ESO
  Acabat:

  Curs

  CFGM
  Acabat:

  Quin?

  CFGS
  Acabat:

  Quin?

  Batxillerat
  Acabat:

  Modalitat

  Grau universitari
  Acabat:

  Quin?

  Máster
  Acabat:

  Quin?


  En què et podem donar suport?*

  General

  Feina

  Adjunta el currículum actual (màxim 25 MB)


  Estudis  Formació

  Sobre que busques un curs?

  T'agradaria que realitzéssim càpsules, tallers, xerrades? I alguna opció com voldries rebre informació si programem les teves propostes?

  Sobre que t'agradaria que fossin?


  Concertar una entrevista

  Llei orgànica 3/2018, de 5 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal (LOPD), i en el reglament que la desenvolupa, i en el Reglament (UE) 2016/679, del Parlament Europeu i del Consell, de 27 d’abril de 2016, relatiu a la protecció de les persones físiques pel que fa al tractament de dades personals i a la lliure circulació d’aquestes dades i pel qual es deroga la Directiva 95/46/CE (RGPD).

  PROTECCIÓ DE DADES DE CARÀCTER PERSONAL.

  Base jurídica del tractament: Missió en interès públic, exercici de poders públics, compliment d’obligació legal.
  Responsable del tractament: Consell Comarcal del Bages
  Finalitat del tractament: Gestió dels expedients relatius al Programa Referent d’Ocupació Juvenil vinculat a les polítiques comarcals de Joventut.
  Exercici de drets dels interessats: D’accés, rectificació, supressió, portabilitat de les dades, limitació i d’oposició al tractament en la seu electrònica dirigint-vos al c/ Muralla de Sant Domènec, 24 (08241. Manresa) o bé mitjançant l’adreça de correu electrònic [email protected]
  Les dades de caràcter personal que se us demanen són adequades, pertinents i no excessives en relació amb la finalitat.
  En cas de detectar un ús inadequat de les vostres dades personals podeu presentar una reclamació a www.aepd.es