Grup de teatre d’Artés

L’Espai Artesenc de l’Amistat amb la col·laboració del teatre Nei han reprès l’obra de teatre “Escenes amb tracte” per teatralitzar algunes de les històries que apareixen al llibre “Relats amb tracte”. Una obra de teatre plena d’emocions per conscienciar i prevenir els maltractaments a les persones grans i oferir recursos i promoure el bon tracte cap a elles. L’obra de teatre s’adreça a les persones grans i a la població en general a partir de 12 anys.

La seva estrena a la comarca del Bages es va fer el 29 de setembre a l’Auditori de Navarcles en el marc del Dia Internacional de la gent Gran de l’1 d’octubre. Posteriorment l’obra de teatre es va representar al teatre Kursaal de Manresa el dia 3 d’Abril a les 18.00h.

Per a més informació podeu consultar la nota de premsa

Consell d’infants

En el marc de la Campanya #BagesTractamBé els infants de 7 Consells d’Infants – Artés, Callús, El Pont de Vilomara, Manresa, Sallent, Santpedor i Sant Joan de Vilatorrada han preparat 14 filmacions amb la col·laboració de persones grans dels seus municipis on si representen situacions de bon tracte envers les persones grans i cap als mateixos infants. El lema que acompanya el Consell d’Infants del Bages d’enguany ha estat “Valora’m, respecta’m i estima’m”.

Per accedir als diferents vídeos, cliqueu aquí