El Consell Comarcal del Bages ha obert la convocatòria d’ajuts de menjador escolar del curs vinent. L’Àrea d’Educació compta amb un pressupost inicial de 2.666.352 euros que aporta el Departament d’Educació de la Generalitat de Catalunya per atorgar els ajuts individuals de menjador escolar per a l’alumnat de primer i segon cicle d’educació infantil i també d’ensenyaments obligatoris. Els ajuts cobreixen un mínim del 70% del cost del servei i en alguns casos arriben fins al 100% del cost.

 

Novetat a les llars d’infants

La novetat principal de la convocatòria d’ajuts per al curs 2022-2023 és que també estaran disponibles per a l’alumnat del darrer curs de les llars d’infants públiques de la Generalitat de Catalunya.

 

Aquest curs 2021-2022 l’àrea d’Educació del Consell Comarcal del Bages ha registrat un 6% més de sol·licituds d’ajuts de menjador escolar i fins ara ha atorgat un total de 4.297 ajuts, una xifra que representa un 2,73% més que el curs anterior en aquestes dates i supera la totalitat de beques concedides l’any passat. La consellera de l’Àrea d’Educació del Consell Comarcal del Bages, Sílvia Tardà Serrano, destaca que “des del Consell oferirem suport als centres de màxima complexitat del territori amb el desplaçament del personal administratiu per atendre les famílies amb cita prèvia. En paral·lel, recomanem tramitar les sol·licituds d’ajuts a través de l’IdCat mòbil i disposem de manuals per al seu ús a través de l’apartat d’Educació de la nostra pàgina web”.

 

Tota la informació, sol·licitud i instruccions de la convocatòria es poden consultar a la pàgina web del Consell Comarcal del Bages. En paral·lel, l’àrea d’Educació enviarà la informació de la convocatòria d’ajuts a les famílies beneficiàries del curs anterior, als centres educatius i als ajuntaments del territori.

image_pdfExporta a PDF