Els premis ‘The best of the best. The traveller’s Choice’ 2020 de Tripadvisor, que s’han fet públics recentment, han situat el Bages entre l’elit d’experiències turístiques al món.

Els premis The best of the best. The traveller’s Choice 2020 de Tripadvisor, que s’han fet públics recentment, han situat el Bages entre l’elit d’experiències turístiques al món. En concret, un tour fins a Montserrat, amb posterior visita i tast de vins a Oller del Mas, s’han situat a la 12a posició mundial segons les votacions dels viatgers.

La llista de reconeixements està dividida en set categories: hotels, destinacions populars, destinacions de moda, destinacions emergents, platges, atraccions, restaurants, companyies aèries i experiències. Entre més d’1 milió d’experiències, la visita al Bages s’ha situat al pòdium, just per darrere de propostes com la visita al Coliseu romà o l’Estàtua de la Llibertat, un recorregut per l’Atlas o per les dunes de Dubai o un creuer per Chicago.

Recordem que el Parc Natural de Montserrat forma part del Patronat que gestiona el Geoparc Unesco de la Catalunya Central i n’és l’element geològic més destacat, on s’obrirà ben aviat un centre de visitants a càrrec de FGC. Oller del Mas també és col·laborador oficial del Geoparc. Felicitats a tots dos i a l’empresa que comercialitza aquesta experiència turística, Castlexperience.

image_pdfExporta a PDF