Aquest dimarts 15 de setembre al Nexe Jove de Sant Fruitós de Bages

El 15 de setembre torna l’Espai Iris, punt de trobada del col·lectiu de joves LGTBI+ de la comarca, organitzat des dels SAIs (Servei d’Atenció Integral) LGTBI de l’Ajuntament de Manresa i del Consell Comarcal del Bages i de l’Oficina Jove del Bages. Després d’un any i mig generant espais de trobada amb diferents tipus d’activitats com concerts, cinefòrums o tallers, aquesta vegada l’Iris es proposa com un espai de coneixença entre col·lectius i entitats juvenils LGTBI+ de la comarca i persones que no pertanyin a cap col·lectiu però tinguin ganes de fer-ho o de conèixer els que existeixen.

Difusió d’activitats

La idea és que els diferents grups puguin presentar el seu projecte i l’organització en què treballen i donar a conèixer les diferents activitats i campanyes que desenvolupen. L’objectiu és generar sinergies i donar-se suport mútuament entre els diferents agents que treballen per la diversitat afectiva, sexual i de gènere en l’àmbit juvenil a la comarca. La trobada serà el dia 15 a les 18 hores al Nexe Jove de Sant Fruitós de Bages (plaça Alfred Figueras).  L’espai escollit pretén donar suport a SantFri Rainbow, nou col·lectiu LGTBI del municipi.

Com contactar?

Totes les persones i/o col·lectius que estiguin interessats en participar, poden escriure al SAI comarcal sai@ccbages.cat, al SAI de Manresa sai@ajmanresa.cat o enviar un WhatsApp a l’Oficina Jove  del Bages al 676664142.

image_pdfExporta a PDF