El Consell Comarcal del Bages i l’Ajuntament de Manresa programen un taller virtual en el marc del treball de la Diagnosi dels municipis rurals de la comarca del Bages. A través d’aquest acte, es vol escoltar i recollir la veu del territori per definir conjuntament un full de ruta pels propers anys enfocat a la millora dels municipis rurals del Bages i les persones que hi viuen i hi treballen. La iniciativa forma part del projecte comarcal Bages. Treball, Talent i Tecnologia, que rep el finançament de la Diputació de Barcelona.

 

Municipis concrets

El taller vol aconseguir la participació de persones que viuen o treballen a Gaià, Talamanca, Mura, Marganell, Aguilar de Segarra, Castellfollit del Boix, Rajadell, Sant Feliu Sasserra, Sant Mateu de Bages, Castellnou de Bages i Fonollosa.

 

Inscripcions

El taller serà virtual el proper dia 29 de juliol de les 18.30 a les 20.30 hores a través de la plataforma Zoom. Les inscripcions s’han de fer a través d’aquest enllaç i també s’ha habilitat un telèfon mòbil (696 10 35 59) i un correu electrònic de contacte (nuria.alamon@raiels.cat). El termini d’inscripció finalitzarà el 28 de juliol.

image_pdfExporta a PDF