El servei de Protecció Civil del Consell Comarcal del Bages ha mantingut una reunió informativa amb els ajuntaments del territori per treballar en una codificació comuna d’edificacions aïllades que permeti, per exemple, que en cas d’urgències puguin ser identificades ràpidament. La reunió s’emmarca en el conveni signat entre el Consell Comarcal del Bages i el Departament d’Interior de la Generalitat de Catalunya a través del qual es pretén definir una codificació comuna de les edificacions aïllades del Bages que permeti identificar i comunicar millor la ubicació de les edificacions en les actuacions de seguretat i emergències.

 

El Servei de Protecció Civil del Consell Comarcal del Bages compta amb una base de dades molt completa gràcies a la feina feta en el marc de la redacció dels plans de protecció civil de la majoria de municipis de la comarca.

 

A partir de la reunió s’han consensuat amb els ajuntaments els criteris de revisió de les dades per tal que, pròximament, es pugui fer el retorn al Departament d’Interior i permeti gestionar aquesta codificació comuna i sigui traslladada als ajuntaments perquè la traslladin als seus residents.

 

image_pdfExporta a PDF