Amb la participació de persones grans, professionals de l’àmbit social, sanitari, seguretat i regidors i regidores del territori

El Consell Comarcal del Bages ha acollit la primera assemblea del Consell de les Persones Grans del Bages d’aquest 2020. La trobada ha comptat amb la participació d’una quarantena de persones i s’ha fet balanç del 8è Congrés Nacional de la Gent Gran i de la campanya Tracta’m Bé. Les dues qüestions tindran continuïtat aquest any amb les aules amb tracte, per promoure la intergeneracionalitat i el bon tracte a les aules, i la difusió dels materials de sensibilització Ens comprometem amb el bon tracte a les persones grans, adreçada a professionals de l’àmbit social, residencial i sanitari. En el marc de la trobada s’ha donat a conèixer la posada en marxa d’una Guia Comarcal per fer front als maltractaments de les persones grans, un instrument que permet aprofundir en el coneixement dels maltractaments, a la vegada que proporciona criteris i circuits per prevenir-los, detectar-los i intervenir a la comarca del Bages.

El perfil de les persones participants en aquesta primera assembla de l’any han estat persones grans, professionals de l’àmbit social, sanitari, seguretat i regidors i regidores del territori.

image_pdfExporta a PDF