El Servei de Sostenibilitat Ambiental i Protecció Civil del Consell Comarcal del Bages fa difusió del portal interactu L’aigua per a mi que es posa a disposició del conjunt de la ciutadania amb motiu de la jonada del 22 de març Dia mundial de l’aigua. Us recomanem que exploreu aquest portal amb recursos interessants en què se segueix el lema L’aigua no cau del cel, estalviar-ne és cosa de tots! 

  • L’aigua pot crear pau o provocar conflictes. Quan l’aigua és escassa o contaminada, o quan la gent lluita per accedir-hi, les tensions poden augmentar. En cooperar amb l’aigua, podem equilibrar les necessitats d’aigua de tothom i ajudar a estabilitzar el món.
  • La prosperitat i la pau depenen de l’aigua. A mesura que les nacions gestionen el canvi climàtic, la migració massiva i els disturbis polítics, han de posar la cooperació en matèria d’aigua al centre dels seus plans.
  • L’aigua ens pot treure de la crisi. Podem fomentar l’harmonia entre comunitats i països unint-nos al voltant de l’ús just i sostenible de l’aigua, des de les convencions de les Nacions Unides en l’àmbit internacional fins a les accions en l’àmbit local.
image_pdfExporta a PDF