Els ajuts, que es podran sol·licitar a partir d’aquest dimecres, són d’entre 300 i 1.000 euros per a les activitats que hagin patit les conseqüències econòmiques de la COVID-19 i que es trobin incloses en el llistat del CNAE aprovat a les bases

El Consell Comarcal del Bages obre aquest dimecres la convocatòria d’ajuts per a professionals, microempreses i cooperatives del territori que s’han vist afectats per la situació d’emergència sanitària i social provocada per la COVID-19. Els ajuts a fons perdut tenen una dotació econòmica de 450.000 euros per fer costat al teixit econòmic del territori amb una subvenció igual per a totes les persones beneficiàries que oscil·larà entre 300 i 1.000 euros fins a un màxim de 1.500 persones.

Persones beneficiàries

Es poden a la convocatòria professionals autònoms i microempreses i cooperatives amb un màxim de sis persones treballadores corresponents a un ampli ventall d’activitats detallades al llistat del CNAE de l’annex que acompanya les bases (comerç, restauració, educació, cultura, habitatge, activitat física, estètica, oci, etc.) donades d’alta, com a mínim, durant el primer trimestre d’any. La convocatòria és compatible amb qualsevol altre tipus d’ajut que es pugui rebre en el marc actual.

Les sol·licituds s’han de presentar a través de la pàgina web https://ajutscovid.ccbages.cat/a partir d’aquesta mitjanit i el termini és de vint dies. En paral·lel, el Consell Comarcal ha habilitat el correu electrònic ajutscovid@ccbages.cat per resoldre tots els dubtes que puguin tenir les persones interessades.

image_pdfExporta a PDF