L’ens comarcal de gestió turística ofereix als agents del territori cursos especialitzats i gratuïts, amb el suport de la Diputació i la Cambra de Comerç de Barcelona

Mig centenar de professionals del sector turístic del Bages han rebut aquest any formació especialitzada i gratuïta en diferents aspectes de la seva activitat, a través dels tallers de turisme que impulsa Bages Turisme, l’ens comarcal de gestió i promoció turística del territori. Els tallers, organitzats des de la Diputació i la Cambra de Comerç de Barcelona, tenen per objectiu facilitar a les empreses i agents turístics tècniques i eines d’optimització que serveixin per millorar el posicionament de la destinació Bages i de les pròpies empreses. Es tracta d’una formació de qualitat, impartida per professionals reconeguts dins de cada àmbit i amb una àmplia experiència assessorant empreses del sector.

En total, durant aquest any s’han impartit tres tallers adaptats a les necessitats específiques del sector turístic del territori. El primer es va fer durant el mes de juny i es va dedicar a reconèixer la diversitat dels recursos naturals i culturals del Bages i a veure’n la potencialitat per crear productes relacionats amb el turisme i l’hostaleria. El segon taller va tenir lloc el mes de juliol i va girar al voltant de la Llei Orgànica de Protecció de Dades Personals, oferint als professionals turístics la informació necessària per poder implantar i mantenir la seva base de dades de clients d’acord amb la nova Llei. L’últim taller s’ha fet aquest mes d’octubre i ha tingut com a tema central les xarxes socials com a eina de comunicació i de fidelització de clients.

Entre els assistents a aquests tallers hi ha professionals de diferents empreses dedicades al turisme com ara cases rurals, empreses organitzadores d’activitats turístiques, tècnics d’ajuntaments i entitats públiques, cases de colònies, restaurants, hotels, cellers, o centres de visitants i d’informació turística.

La previsió per a l’any vinent és la d’oferir tres nous tallers formatius, que Bages Turisme seleccionarà de les propostes de la Diputació i la Cambra de Comerç de Barcelona d’acord amb les demandes i necessitats del sector al territori.

image_pdfExporta a PDF