L’Equip Bàsic de Serveis Socials del Consell Comarcal del Bages ha organitzat la 19a edició del projecte de Relacions Socials que reuneix els usuaris del Servei d’Atenció Domiciliària (SAD) –i els seus acompanyants- dels municipis d’Aguilar de Segarra, Castellfollit del Boix, Fonollosa, Rajadell i Sant Salvador de Guardiola. Enguany, hi ha participat més d’una cinquantena de persones i s’ha celebrat a la sala polivalent de Sant Salvador de Guardiola.

Les trobades del SAD es van iniciar l’any 1998 amb l’objectiu d’afavorir les relacions socials de la gent gran, potenciar la comunicació amb altres persones més enllà de les del seu entorn més proper i promoure la participació dels usuaris del SAD en activitats de lleure i esplai, per tal de potenciar i reforçar les capacitats cognitives i psicomotrius dels usuaris realitzant diferents activitats lúdiques adaptades a les seves capacitats. La trobada a Sant Salvador de Guardiola, que té molt bona acollida i això fa que es vagi repetint any rere any, va incloure diverses activitats, un dinar i música en directe.

Albert Marañón, conseller comarcal d’Acció Social i Ciutadania, va destacar la importància de la trobada  i va informar els assistents que aquest any, durant el període d’estiu, el Servei d’Atenció Domiciliària (SAD) comptarà amb una  altra professional, una treballadora familiar, que farà el reforç d’estiu per garantir el servei a tots els usuaris. També va ser-hi present l’alcalde de Sant Salvador de Guardiola, Albert Miralda.

image_pdfExporta a PDF