L’obra del Grup de Teatre d’Artés forma part de la campanya Bages Tracta’m Bé del Consell Comarcal del Bages

La iniciativa “Bages Tracta’m Bé”, promoguda pel Consell Comarcal del Bages i que fomenta la prevenció dels maltractaments a les persones grans, continua sensibilitzant a la societat i arribant a cada cop més gent. Una de les accions destacades, l’obra de teatre “Escenes amb Tracte” arriba a un gran escenari com és el Kursaal de Manresa, el proper 3 d’abril. Les entrades ja estan a la venda.

L’Esplai Artesenc de l’Amistat va sumar esforços amb el teatre Nei per crear l’obra “Escenes amb Tracte”, que teatralitza algunes de les històries que apareixen al llibre “Relats amb tracte” que inclou 12 relats curts i un altre d’inèdit de l’escriptora Isabel Clara Simó on es narren històries de persones grans que han patit algun maltractament. El Consell Comarcal va adquirir 100 exemplars del llibre que es van repartir als Casals de la Gent Gran, als Centres Cívics, a les Residències o a les Biblioteques… dels municipis del Bages. L’obra de teatre es va estrenar el passat 29 de setembre a l’Auditori de Navarcles, gràcies a l’adaptació i la direcció de Jaume Costa, en el marc del Dia Internacional de la Gent Gran.

El Conseller de l’Àrea d’Acció Social del Consell Comarcal del Bages, Albert Marañón, explica que «és molt important que vagin a veure l’obra com més persones millor, ja que el Grup de Teatre d’Artés ha fet una feina extraordinària i transmeten molt bé els valors de la campanya Tracta’m Bé: amor, respecte i coresponsabilitat amb les persones grans. És una obra que remou consciències i ens posa davant del mirall per fer-nos adonar de la realitat que pateixen moltes persones grans».

Per la seva banda el president de l’Esplai Artesenc, Pere Crusellas, ha afirmat que «ens agradaria que la sala estigués plena perquè és una obra que agradarà molt, amb estones dures però molt diferent al que estem acostumats. És una obra digna de ser representada a la sala gran del Kursaal».

Comparteix

image_pdfExporta a PDF