El recull de fotografies de creació dels murals pintats conjuntament amb artistes bagencs es podrà veure a diferents municipis

L’Espai Jove Joan Amades de Manresa ha acollit la inauguració de l’exposició del projecte +ART, que recull el procés de creació de 5 murals Manresa, Navarcles, Sant Fruitós de Bages, Sant Vicenç de Castellet i Súria durant l’any passat, realitzat per joves de la comarca i artistes bagencs.

El projecte +ART és una iniciativa de la Taula tècnica de Joventut de la comarca del Bages, impulsada pel Consell Comarcal del Bages, i pretén impulsar la imatge “positiva” de la població juvenil per trencar tòpics i prejudicis a través de l’expressió artística. Durant l’any passat es van dur a terme diverses reunions entre els tècnics de joventut i diversos artistes locals per tal de pintar murals amb la col·laboració dels i les joves. Finalment es va reinterpretar la pintura “El naixement de Venus”, de Botticelli, murals que es troben en cada un dels municipis participants.

Durant el procés des del Consell Comarcal del Bages es va realitzar el recull fotogràfic de la creació dels murals, per tal de donar a conèixer el projecte i el procés creatiu que es va seguir a cadascun dels municipis. Així, l’exposició que s’ha estrenat consta de 15 fotografies realitzades en diferents moments de les pintades de cadascun dels murals i, d’un roll-up que la precedeix. La mostra, a més, és amb caràcter itinerant i es podrà veure en les properes setmanes Sant Fruitós de Bages, Sant Vicenç de Castellet, Santpedor, Manresa i Callús.

L’exposició es podrà veure a l’Espai Jove Joan Amades de Manresa fins el 26 d’abril. Aquest projecte compta amb el suport del Departament de Treball, Afers Socials i Famílies de la Generalitat i de l’Oficina del Pla jove de la Diputació de Barcelona.

image_pdfExporta a PDF