L’Espai Iris, que esdevé l’espai per a joves LGBTI+ del Bages, proposa una trobada virtual amb els col·lectius i entitats LGTBI del territori aquest mes d’abril. Els SAI del Consell Comarcal del Bages i de l’Ajuntament de Manresa i l’Oficina Jove del Bages programen el proper 13 d’abril un fòrum per generar sinergies i compartir experiències entre els diferents agents que treballen per la diversitat afectiva, sexual i de gènere en l’àmbit juvenil del Bages.

 

L’espai facilita que les entitats i col·lectius puguin posar en comú els seus projectes, presentar els eixos a partir dels quals treballen i generar propostes d’accions conjuntes per desenvolupar en matèria de diversitat afectiva, sexual i de gènere.

 

La trobada tindrà lloc a través de la plataforma Zoom a partir de les 18.00 hores dimarts de la setmana vinent. L’enllaç per participar-hi s’enviarà a través del correu electrònic 24 hores abans.

 

Inscripcions obertes

Totes les persones i col·lectius que tinguin interès a participar de la trobada poden contactar amb el SAI comarcal (sai@ccbages.cat), el SAI de Manresa (sai@ajmanresa.cat) o bé enviar un WhatsApp a l’Oficina Jove del Bages a través del telèfon 676 66 41 42.

image_pdfExporta a PDF