Fa 8 anys, la comarca només tenia l’associació de Bufalvent; actualment n’hi ha 14, que representen un total de 42 polígons

Consell Comarcal del Bages i Ajuntament de Manresa treballen per a la promoció de l’associacionisme empresarial, amb el suport de la Diputació de Barcelona

El proper dijous 11 d’abril tindrà lloc la segona jornada d’IRIS, el nou punt de trobada destinat al jovent LGTBI, organitzat pels SAIS del Consell Comarcal del Bages i de l’Ajuntament de Manresa i per l’Oficina Jove del Bages. Aquesta és una de les accions contemplades al Pla Local de Joventut i el Pla comarcal per garantir els drets de les persones LGTBI.

A les 6 de la tarda s’obriran les portes de l’Espai Jove Joan Amades (c/Sant Blai, núm.14) per compartir una tarda de documental de temàtica trans. Es visionarà “De Berta a Teo. Una història de trànsit” amb la presència del seu realitzador i protagonista, Teo Valls. Després de veure el documental es dinamitzarà un col·loqui on l’autor explicarà la seva vivència i les persones participants podran resoldre dubtes i compartir reflexions i experiències.

L’IRIS és un espai gratuït i obert a totes les persones d’entre 15 i 25 anys que s’identifiquen amb les sigles LGTBI+. Com en la sessió anterior, l’objectiu és generar un espai de trobada i de creació de xarxa, un espai de confiança i seguretat per a posar sobre la taula dubtes, debats i experiències vinculades amb la diversitat afectiva, sexual i de gènere.

Per a més informació us podeu posar amb contacte amb l’Espai Jove Joan Amades a través del correu electrònic bages@oficinajove.cat o del Whats App al 676664142 o bé algun dels correus del SAI LGTBI de Manresa (sai@ajmanresa.cat) o del Bages (sai@ccbages.cat).

image_pdfExporta a PDF