La desena edició de la publicació es repartirà a tots els municipis i conté les accions més destacades que desenvolupen les àrees del Consell Comarcal del Bages.

Properament es podrà trobar als principals punts d’interès de tots els municipis del Bages la nova edició de la revista del Consell Comarcal. Amb el títol «El benestar de les persones, una prioritat pel Consell Comarcal», la publicació repassa els principals eixos de l’actuació del govern i les accions més destacades que desenvolupen les àrees de l’administració comarcal.

La revista, conté 16 pàgines amb informació relativa als objectius i actuacions concretes del Consell Comarcal i també l’opinió de tots els grups polítics. Les línies d’acció del govern es concreten en:

  • Suport a les persones: tal i com es remarca amb el títol de la revista, el benestar del conjunt de la població és la prioritat de l’actual mandat i es repassen actuacions com la creació del nou servei contra la pobresa energètica, l’inici del procés participatiu per elaborar el pla de polítiques LGTBI i contra l’homofòbia, la campanya «Bages Tracta’m Bé» de suport a la gent gran i el desplegament del Servei de Primera Acollida, entre d’altres.
  • Foment del turisme: la millora dels serveis i l’aposta per augmentar la notorietat del Bages dins del sector és també una de les apostes, i a la revista es repassa el Pla Estratègic de Bages Turisme, amb la creació del nou web informatiu i la consolidació dels projectes del Geoparc i del Rebost del Bages, de foment dels productes agraris locals.
  • Millora de la indústria i l’ocupació: la reactivació econòmica és clau pel progrés social del Bages, i des del Consell Comarcal s’han realitzat diverses actuacions com la millora de la senyalització dels polígons industrials, la creació de la taula de formació del Bages i la continuació de l’aposta del programa treball i ocupació.
  • Suport als municipis: el govern ha endegat projectes rellevants per tal de continuar donant el millor servei possible al conjunt de municipis de la comarca, com ara l’Agència Comarcal de l’Energia, els nous plans de protecció civil o la inversió de més mig milió d’euros per millorar l’abastament d’aigua a diversos municipis.

La publicació de la revista és una eina més de transparència del Consell Comarcal, amb la qual vol explicar al conjunt dels bagencs i bagenques la seva tasca i el conjunt de serveis que la població té a l’abast. Està previst que a finals del mes de maig s’hagi repartit als 30 municipis del Bages.

image_pdfExporta a PDF