L’àrea d’Habitatge vetllarà perquè les 101 llars al Bages que disposaven d’una ajuda per al pagament del lloguer durant l’any passat la mantinguin aquest primer trimestre de 2020

El Consell Comarcal del Bages gestiona la continuïtat de les ajudes per al pagament del lloguer adreçades a persones majors de 65 anys en situació de vulnerabilitat que durant l’any passat rebien aquestes prestacions. L’Agència de l’Habitatge de Catalunya mantindrà les subvencions durant aquest primer trimestre d’any per donar resposta a les dificultats que pateixen les persones més vulnerables que s’han accentuat amb la situació actual del coronavirus. Les subvencions, que l’any passat atenien un total de 101 unitats de convivència al territori, cobreixen el 40% del lloguer o un màxim de 200 euros.

L’àrea d’Habitatge del Consell Comarcal del Bages tramitarà els expedients per tal que les persones beneficiàries de les prestacions no hagin de fer cap tràmit i puguin rebre directament les ajudes el proper mes d’abril.

Suport a dones víctimes de violència masclista

El Consell Comarcal del Bages està en contacte amb l’Agència d’Habitatge de Catalunya per ampliar les ajudes al pagament del lloguer corresponents a aquest primer trimestre a dones que hagin estat víctimes de violència masclista.

image_pdfExporta a PDF