El Grup Transfamílies del Bages va portar a terme divendres passat una formació sobre conceptes bàsics LGTBI anomenat Introduint la perspectiva de la diversitat afectiva, sexual i de gènere, a càrrec de Gemma Franch i Maria Majà, tècniques responsables dels Serveis d’Atenció Integral del Bages i de Manresa.

Aquest taller va sorgir a demanda de les famílies davant la necessitat d’aclarir conceptes al voltant de la diversitat de gènere, amb l’objectiu de poder entendre i acompanyar de la millor manera possible el procés de trànsit dels seus fills i filles. Ha estat una eina útil tant per a donar a conèixer com per visibilitzar la diversitat i els múltiples matisos que aquesta ens aporta. En aquesta ocasió la participació va ser de sis famílies de la comarca.

El Grup Transfamílies del Bages, sorgit el passat mes d’octubre, és un espai de trobada de famílies de persones Trans on acompanyar-se mútuament en el mateix procés, debatre i treballar temes d’identitat de gènere des del no judici, el respecte i la confidencialitat. Per ara, es troben en format virtual, l’últim divendres de cada mes. Quan es pugui, les trobades passaran a ser presencials. Per a més informació hi podeu contactar a través del correu transfamiliesbages@gmail.com

image_pdfExporta a PDF