Els Premis Lacetània de les Arts i la Cultura estrenen aquest any un guardó del Consell Comarcal del Bages que reconeixerà iniciatives d’entitats i associacions de la comarca en els àmbits de la cultura popular i tradicional. El Premi Consell Comarcal del Bages a la cultura popular i tradicional s’incorpora als guardons que compten amb un total de dotze categories. La consellera de l’Àrea d’Educació i Cultura del Consell Comarcal del Bages, Sílvia Tardà Serrano, apunta que “hem volgut fer aquest reconeixement per donar suport a uns premis amb una gran trajectòria i, en paral·lel, fer costat a les entitats de cultura popular i tradicional de la comarca”. Tardà afegeix que “els darrers dos anys no han estat fàcils per a les entitats i associacions i volem ajudar a fer visible la seva feina de divulgació del patrimoni cultural del territori”.

 

El Consell Comarcal del Bages fa una crida perquè les entitats i associacions de cultura popular i tradicional presentin el seu projecte abans del 14 d’octubre, data en què es tancarà el període de presentació de propostes. El Premi a la Cultura Popular i Tradicional compta amb una dotació de 1.500 euros. Les entitats podran presentar els projectes d’activitats que s’hagin fet durant el darrer any i mig.

 

Entitats convocants

Els Premis Lacetània de les Arts i la Cultura compten amb la participació d’Òmnium Cultural Bages-Berguedà, el Consell Comarcal del Bages, l’Ajuntament de Manresa, l’Associació Cultural El Galliner, els Amics de la Seu, el Centre d’Estudis del Bages, el Cercle Artístic de Manresa, Litel.at i Regió7, totes elles entitats convocants.

image_pdfExporta a PDF