El Servei d’Atenció Integral del Bages i de Manresa (SAI) organitzen la primera trobada de persones adultes LGTBI de la comarca el proper dilluns 27 de maig. El Parc de l’Agulla de Manresa serà l’escenari d’una iniciativa que pretén generar un espai de coneixença i diàleg on les persones participants puguin començar a crear xarxa i facilitar-los la socialització.

 

La trobada s’emmarca en els actes de commemoració de la jornada del 28 de juny, Dia internacional pels drets del col·lectiu LGTBI i pretén fer visible el moviment LGTBI i la possibilitat que les persones d’aquest col·lectiu visquin la seva identitat i la seva sexualitat de manera oberta en què es generin espais de confiança i suport mutu. L’organització de la trobada era una demanda recollida en el marc del Pla Comarcal per garantir els drets de les persones LGTBI a la comarca on es demanava poder tenir espais de socialització amb altres persones LGTBI amb experiències i inquietuds similars i la necessitat de no haver-se de desplaçar fins a Barcelona o a altres indrets.

 

Detalls i inscripcions

La trobada començarà a les 19 hores al pont que hi ha al costat del berenador. Per a més informació i inscripcions podeu fer-ho a través del correu electrònic [email protected] o bé trucar al telèfon 93 693 03 63.

image_pdfExporta a PDF