Aquesta setmana s’ha celebrat la primera comissió plenària del projecte Bages. Treball, Talent i Tecnologia amb la participació d’una trentena de càrrecs electes i tècnics del territori. La sessió informativa online, coordinada pel Consell Comarcal del Bages i l’Ajuntament de Manresa, ha donat a conèixer les accions que s’estan executant i també les activitats previstes de cara a les pròximes setmanes.

 

En el marc de la trobada s’han repassat les quatre línies estratègiques, el pressupost, el model de governança que regeix el projecte i les eines de comunicació de tots els agents implicats.

 

Projecte estratègic

El projecte permetrà desenvolupar accions de promoció de l’ocupació i de reactivació econòmica centrades en la cadena de valor que genera la mobilitat i la sostenibilitat entorn del pes de la indústria de l’automoció, tenint en compte les singularitats específiques de tota la comarca, des de l’àmbit industrial a l’entorn rural. És un dels projectes estratègics que la Diputació de Barcelona ha seleccionat per fer front als efectes generats per la Covid-19.

image_pdfExporta a PDF