Artés acull el primer plenari de l’any amb la participació d’una seixantena de nens i nenes dels Consells d’Infants d’Artés, Sant Joan de Vilatorrada, Santpedor, Balsareny, El Pont de Vilomara, Sallent i Sant Fruitós de Bages

El plenari del Consell d’Infants del Bages ha estrenat el 2020 amb una primera trobada a Artés. Una seixantena de nens i nenes dels Consells d’Infants d’Artés, Sant Joan de Vilatorrada, Santpedor, Balsareny, el Pont de Vilomara, Sallent i Sant Fruitós de Bages han participat de la trobada. Aquest any, des del Consell Comarcal del Bages s’ha fixat com a objectiu principal conèixer i valorar l’entorn més proper a través del civisme fomentant l’estima com el altres valors que l’acompanyen com són el respecte, la convivència, la cura, la sostenibilitat, l’autoestima, la cohesió i la inclusió, entre d’altres.

Donar veu als infants

Les trobades potencien l’apoderament dels infants ja que donen protagonisme a les seves necessitats i inquietuds en assumptes en què generalment no se’ls tenen en compte.

L’acte a Artés ha comptat amb la presència de l’alcalde Enric Forcada i de la consellera d’Educació i Cultura del Consell Comarcal del Bages, Sílvia Tardà.

image_pdfExporta a PDF