A partir de dilluns, 21 de setembre, s’afegeixen noves expedicions entre Manresa i Calaf, es fan parades intermèdies a la demanda i es reestructuren horaris per adaptar l’oferta a les necessitats dels usuaris

El Departament de Territori i Sostenibilitat ha treballat conjuntament amb el Consell Comarcal del Bages per millorar la línia de bus que connecta Manresa amb Calaf. Aquesta actuació forma part del servei de Transport a la Demanda al Bages.

En concret, les actuacions que es duen a terme al corredor Manresa-Calaf són:

  • Fer parades a la demanda i reestructurar els horaris de tot el corredor Manresa-Calaf per tal d’oferir una demanda més adaptada a les necessitats del usuaris.
  • A més de les parades a la demanda, s’afegeixen 2 noves expedicions de dilluns a divendres feiners en direcció Manresa i 1 en direcció Calaf. De manera que l’oferta de dilluns a divendres feiners quedarà en 11+11.
  • També s’afegeix una nova expedició en dissabtes, de manera que l’oferta quedarà amb un  2+2, permetent als usuaris anar pel mati i tornar per la tarda en els dos sentits.

Parades a demanda

Les parades que es faran a la demanda són parades intermèdies entre Manresa i Calaf, que només es faran en cas que un usuari ho sol·liciti prèviament: N‐141 ‐ Rtda. de l’Eix Transversal, masia Cal Giralt, BV-3008 Ctra. d’Aguilar de Segarra, camí vell de Fonollosa i N-141 Pont de Castellar (Aguilar de Segarra), Rot. Les Casetes, Monistrolet ‐ sota pont C‐25 (Rajadell) i Av. dels Ametllers ‐ Pl. de l’Església Fals (Fonollosa). L’operador d’aquesta línia és Transports Castellà del Grup Sagalés. L’usuari podrà fer la reserva amb 30 minuts d’antelació, per telèfon al 900 13 00 14 (de dilluns a divendres feiners de 8.00 a 20.00h), al web de l’operador i a l’aplicació per a dispositius mòbils ‘Sagalés On Demand’.

En declaracions del director de Transports i Mobilitat, David Saldoni: “Amb aquesta millora assolim dos objectius molt importants: millorar el corredor Manresa-Calaf i la connexió dels municipis; i continuar innovant tecnològicament amb parades a la demanda que es podran reservar a través d’aplicació mòbil fins a 30 minuts abans.” Aquesta actuació s’emmarca dins de la Setmana Europea de la Mobilitat.

Consulteu el fulletó amb tota la informació

Fulletó Manresa-Calaf

image_pdfExporta a PDF