El Pont de Vilomara i Rocafort ha estat l’escenari del Consell d’Infants del Bages, que ha recuperat la presencialitat després de la situació de pandèmia. Un total de 72 consellers i conselleres d’aquest òrgan de participació han debatut i proposat idees per fer més inclusius els municipis del territori. La consellera de l’Àrea d’Educació del Consell Comarcal del Bages, Sílvia Tardà Serrano, explica que “ens hem proposat que els infants reflexionessin al voltant de la importància d’entendre la diversitat com un tret característic de la nostra societat i posar en valor quins són aquells elements que fomenten la igualtat de condicions i oportunitats i, en definitiva, fan que tinguem uns municipis més inclusius”.

 

En el marc de la trobada, s’han posat en comú les conclusions extretes de l’activitat prèvia treballada pels infants que havien analitzat les barreres arquitectòniques que es troben en els seus desplaçaments diaris.

 

Àmplia representació

La trobada ha comptat amb la participació d’infants dels municipis del Pont de Vilomara i Rocafort, Artés, Navàs, Sallent, Sant Fruitós de Bages, Sant Joan de Vilatorrada, Santpedor i Sant Vicenç de Castellet. També han assistit a l’acte l’alcalde del Pont de Vilomara i Rocafort, Enric Campàs Serra, i la consellera de l’Àrea d’Educació del Consell Comarcal del Bages, Sílvia Tardà Serrano.

image_pdfExporta a PDF