Representants institucionals del territori es reuneixen amb els grups parlamentaris que es comprometen a treballar perquè els pressupostos tinguin en compte les peticions de la comarca

El Consell Comarcal del Bages ha traslladat avui les reivindicacions del manifest sobre mobilitat viària i ferroviària de les comarques centrals amb l’àrea metropolitana fet públic a finals d’any als grups parlamentaris amb representació al Parlament de Catalunya. La presidenta del Consell Comarcal del Bages, Estefania Torrente, i el president del Consell d’Alcaldes i Alcaldesses del Bages, Eloi Hernàndez, han liderat les trobades amb els grups parlamentaris de Junts per Catalunya, Esquerra Republicana, Ciutadans, Socialistes i Units per Avançar, En Comú Podem i la CUP Crida Constituent. També han participat en representació dels partits de la comarca Eulàlia Sardà (Junts per Catalunya), Cristòfol Gimeno (PSC), Lluïsa Ramos (Ciutadans) i Laura Massana (En Comú Podem).

Unanimitat al Parlament

Amb les trobades celebrades avui des del Consell Comarcal del Bages es pretén traslladar la unanimitat del territori pel que fa a les reivindicacions en matèria d’infraestructures viàries i ferroviàries al Parlament de Catalunya. Tots els grups parlamentaris han estat sensibles a les reivindicacions del territori, han reconegut el dèficit en matèria d’infraestructures i han valorar la unanimitat política i social del Bages expressada a través de la declaració institucional del Consell d’Alcaldes i Alcaldesses feta pública el passat mes de desembre. Els grups parlamentaris també s’han compromès a treballar perquè algunes de les inversions demanades des del territori es puguin incloure als pressupostos d’aquest any i el vinent.

L’activitat del territori per reivindicar unes infraestructures que estiguin a l’alçada de les necessitats del Bages continuarà demà en una reunió a Barcelona en el marc de la comissió de seguiment del tram ferroviari Manresa-Terrassa amb els responsables de RENFE i ADIF a Catalunya.

image_pdfExporta a PDF