El Consell Comarcal del Bages ha recuperat des de principis d’any el servei d’assessorament i orientació laboral i formativa als joves de la comarca. A través de la figura de la referent d’ocupació juvenil, l’Àrea d’Educació, Cultura i Joventut del Consell Comarcal del Bages s’adreça a joves d’entre 16 i 29 anys del territori. En concret, actua als municipis que ho sol·licitin i amb permanències estables a Sant Vicenç de Castellet, Santpedor, Sant Fruitós de Bages, Sant Joan de Vilatorrada, Cardona, Navàs, Artés, Avinyó, Sallent i El Pont de Vilomara.

 

El conseller de l’Àrea de Joventut i Habitatge del Consell Comarcal del Bages, Enric Forcada i Valiente, reconeix la “importància de poder recuperar aquest assessorament per a les persones joves de la comarca en una etapa concreta de la seva trajectòria vital en què poden tenir dubtes i aquest suport els pot ajudar molt”.

 

A través de la referent d’ocupació juvenil s’ofereix suport a l’orientació formativa ocupacional de les persones joves de la comarca i es fomenta l’establiment de xarxes orientadores municipals. La referent actua de forma coordinada amb els centres de secundària, serveis socials d’ocupació, joventut, etc.

  

Contacte

Podeu contactar amb el servei a través del telèfon 610 462 129 o bé al correu electrònic [email protected]

image_pdfExporta a PDF