El Consell Comarcal del Bages ofereix aquest mes de novembre assessoraments gratuïts a empreses en matèria d’economia circular i sostenibilitat. El servei s’adreça a petites i mitjanes empreses de la comarca que rebran l’assessorament d’un grup de professionals experts que analitzaran de quina manera cada empresa pot millorar en matèria de sostenibilitat ambiental. El servei, valorat amb un cost aproximat de 1.500 euros, inclourà una diagnosi ambiental i d’economia circular, l’estratègia a seguir a través d’un pla d’acció amb activitats per implementar i les oportunitats disponibles per optar a finançament.

 

Places limitades

Les empreses interessades poden inscriure’s fins al pròxim 10 de novembre completant aquest formulari. Per a més informació també es pot contactar al telèfon 93 693 03 50 (ext. 4041) o bé al correu electrònic [email protected]

 

Aquest assessorament personalitzat, inclòs en el projecte d’Indústria Circular Bages, pretén fomentar la transició del model productiu de la comarca cap a una economia circular i enfortir la competitivitat de la indústria. L’objectiu central de l’economia circular és utilitzar els recursos de manera més eficient, reduint el consum de matèries primeres, aigua i energia, i minimitzant els residus. L’assessorament empresarial pretén ajudar les empreses a implementar pràctiques i processos que aconsegueixin aquesta eficiència. El projecte té el suport de la Diputació de Barcelona.

image_pdfExporta a PDF