El Consell Comarcal del Bages impulsa una convocatòria d’ajuts per fomentar la rehabilitació d’habitatges i incorporar-los a la Borsa de lloguer assequible que gestiona. El Consell ofereix ajuts de fins a 1.500 euros per rehabilitar pisos i cases amb la voluntat d’ampliar i potenciar l’oferta de lloguer al territori i fer-ho a preus assequibles. La convocatòria compta amb un pressupost global de 18.000 euros i s’adreça a les persones propietàries d’habitatges desocupats ubicats al Bages o bé que ja formin part de la Borsa de lloguer assequible del Consell Comarcal del Bages.

 

El conseller d’Habitatge del Consell Comarcal del Bages, Enric Forcada, apunta que “la convocatòria és una excel·lent oportunitat perquè els propietaris i propietàries confiïn en la Borsa de lloguer assequible com un camí segur per trobar llogaters”. Més enllà de les obres de millora i rehabilitació dels habitatges, els ajuts també cobreixen tràmits com poden ser l’obtenció de la cèdula d’habitabilitat, la gestió del butlletí elèctric de l’habitatge i la contractació dels subministraments o bé el pagament d’impostos municipals.

 

Terminis

El termini de presentació de les sol·licituds ha començat aquest dimecres i serà vigent fins al proper 15 d’octubre. Podeu consultar tota la informació i els tràmits que cal fer a través de la pàgina web www.ccbages.cat/habitatge

 

La convocatòria compta amb la col·laboració de l’Agència de l’Habitatge de Catalunya i de la Diputació de Barcelona.

image_pdfExporta a PDF