Es treballa per garantir els àpats als infants de famílies que compten amb una beca menjador

El Consell Comarcal del Bages ha adoptat tot un seguit de mesures per ajudar a evitar la propagació del coronavirus. L’ens manté l’activitat amb restriccions i prioritza l’atenció dels serveis socials bàsics a les persones més vulnerables, però ha suspès alguns serveis, especialment aquells que estan relacionats amb l’àmbit de l’educació. En aquest sentit, s’han anul·lat els serveis de transport i menjador escolar. El primer atén més de 2.600 infants i joves del territori i el servei de menjador escolar arriba aquest curs a 31 centres d’educació primària i llars d’infants del Bages. Pel que fa a les ajudes individuals de menjador, el Consell Comarcal treballa per poder donar servei a les famílies que disposen de beques menjador per poder servir-los els àpats a partir d’una distribució en fred durant el temps que duri el tancament de centres educatius.

Atenció al públic

El Consell Comarcal demana a la ciutadania gestionar els tràmits amb l’ens de manera telemàtica sempre que sigui possible i només s’atendrà personalment en cas que s’hagi concertat cita prèvia. L’atenció al públic quedarà restringida. En paral·lel, els professionals del Consell Comarcal han posposat reunions, actes i formacions no urgents per evitar els contactes entre persones. Finalment, s’han extremat les precaucions establertes sobre les mesures higièniques personals (rentat de mans amb aigua i sabó o solucions hidroalcohòliques), s’ha intensificat la neteja de les instal·lacions es garanteix la ventilació adequada dels espais.

L’ens recomana al conjunt de la ciutadania que s’informi a través del departament de Salut i altres canals oficials, i segueixi els consells de les autoritats sanitàries. En cas de tenir dubtes sobre la malaltia, cal contactar amb el Departament de Salut a través del telèfon 061.

image_pdfExporta a PDF