El Consell Comarcal del Bages programa a partir del dimarts 21 de novembre la segona edició del Cicle d’Activitats FPempresa Bages. La programació esdevindrà un any més un punt de trobada entre els centres de formació professional de la comarca i les empreses del territori per fomentar la col·laboració mútua i fer més estreta la relació entre l’oferta formativa i el teixit empresarial.

 

Les activitats s’adrecen a les petites i mitjanes empreses de la comarca i tindran com a fil conductor la divulgació de la Guia de perfils professionals dels Cicles Formatius del Bages, un document inèdit a Catalunya que es va presentar fa just un any. Es tracta d’un document que detalla uns 250 perfils professionals distribuïts a través dels prop de 50 cicles de formació professional que s’imparteixen al territori i que ha estat actualitzada amb els centres que ofereixen els certificats de professionalitat.

 

La jornada inaugural del cicle Les necessitats formatives del sector agroalimentari es farà dimarts al matí a Artés (Cal Sitges) amb una taula rodona i debat amb experts, empreses i agents. Els actes continuaran els dies 24 a Sant Fruitós de Bages (Sector industrial), 28 a Manresa (Sector serveis) i 30 a Sant Vicenç de Castellet (Sector de serveis a les empreses). En cadascuna de les sessions es presentarà la nova edició de la Guia de perfils professionals, s’exposaran casos d’èxit de la modalitat FP i FP Dual i hi haurà espai de networking.

 

 

Pàgina web de referència

La informació completa del cicle i la Guia de perfils professionals dels Cicles Formatius del Bages es poden consultar a través de la pàgina web www.formabages.cat

image_pdfExporta a PDF