Es tracta d’una eina de consulta per a la ciutadania amb informació, recursos i contactes per gestionar situacions en el marc de l’estat d’alarma i confinament actuals

El Consell Comarcal del Bages ha editat una guia d’actuacions en situacions de confinament. Les diferents àrees d’Atenció a les Persones han elaborat una guia de consulta per a la ciutadania. El document es planteja com una eina que recull informació, recursos i contactes per gestionar situacions en el marc de l’estat d’alarma i confinament provocat per la crisi sanitària ocasionada pel coronavirus.

Dividit per àrees

La guia s’estructura a partir dels serveis i recursos que ofereixen les àrees de Serveis Socials Bàsics, Dones i Polítiques d’Igualtat, Atenció Social Especialitzada, Joventut i Habitatge, Educació i Cultura i Suport als Municipis i Consum.

Format digital

La guia es pot consultar de manera àgil a través de la pàgina web del Consell Comarcal del Bages. En paral·lel, també s’ha elaborat una guia per a professionals de la comarca amb contactes i recursos per fer front a la situació actual.

Fes clic aquí per consultar la guia per a la ciutadania (PDF, 328KB)

image_pdfExporta a PDF