El nou curs escolar 2023-2024 comença aquest dimecres i el Consell Comarcal del Bages ha concedit un total de 3.533 beques de menjador escolar en el marc de la convocatòria inicial. Aquesta xifra reforça el compromís de la institució de donar suport i atendre la ciutadania i suposa un creixement del 20,7% respecte al curs anterior amb una dotació econòmica global de 4,4 milions d’euros.

 

La consellera d’Educació, Dones i Polítiques d’Igualtat del Consell Comarcal del Bages, Àdria Mazcuñán Claret, destaca “tota la feina feta per l’equip tècnic de la nostra institució en aquestes últimes setmanes que ha permès a les famílies començar el curs amb la tranquil·litat i la confiança de saber que podran comptar amb aquest suport econòmic tan important”.

 

Del total d’ajuts concedits, 1.782 es corresponen al 70% del cost del servei, mentre que 1.751 el cobreixen de manera íntegra. El Consell Comarcal del Bages ha rebut fins ara un total de 3.788 sol·licituds i durant les pròximes setmanes atendrà les peticions que han estat denegades per manca de documentació i les noves sol·licituds en el marc d’una segona convocatòria.

 

Aquest curs escolar, l’àrea d’Educació del Consell Comarcal del Bages gestiona un servei de menjador escolar que arriba a un total de 33 centres d’educació primària, instituts escola i llars d’infants del territori.

image_pdfExporta a PDF