L’àrea d’Educació del Consell Comarcal del Bages ha adjudicat aquest mes de setembre, coincidint amb l’inici de curs, un total de 3.078 beques de menjador escolar, un 6% més que l’any passat coincidint amb l’inici de les classes. Els ajuts cobreixen un mínim del 70% del cost del servei de menjador escolar i compten amb un pressupost global de 2,3 milions d’euros.

 

Del total d’ajuts concedits, 3.008 corresponen al 70% del cost del servei, mentre que 68 cobreixen el servei de manera íntegra. El Consell Comarcal del Bages ha rebut fins al moment un total de 4.175 sol·licituds i durant les pròximes setmanes atendrà les peticions que han estat denegades per manca de documentació i les noves sol·licituds per una segona adjudicació.

 

Ajuts estratègics

Aquest curs el servei de menjador escolar, que gestiona el Consell Comarcal del Bages, es manté als 31 centres d’educació primària, instituts i llars d’infants de la comarca del Bages. La consellera d’Educació del Consell Comarcal del Bages, Sílvia Tardà destaca “la importància de fer costat a les famílies en un context especialment complicat a conseqüència de la situació de pandèmia” i reitera el compromís per “fomentar el temps de menjador com un espai de lleure clau per al desenvolupament dels infants”.

 

image_pdfExporta a PDF