En el marc del ple telemàtic d’abril també s’aprova que les escoles Joan de Palà, a Cardona, i Mare de Déu de Montserrat, a Súria, s’incorporin a la xarxa de centres en què l’ens gestiona els serveis de transport i de menjador escolar

El Consell Comarcal del Bages ampliarà les beques menjador a partir del curs vinent. En el marc del ple d’abril, que s’ha celebrat aquest dilluns de manera telemàtica, l’ens ha aprovat ampliar les beques del 50 al 70% per aquelles famílies que fins ara es beneficiaven del pagament de la meitat del cost del servei. Aquesta ampliació s’executarà en el moment que la Generalitat de Catalunya aprovi el pressupost 2020. El Consell Comarcal també incorporarà les escoles Joan Palà, de Cardona, i Mare de Déu de Montserrat, de Súria, a la llista de centres als quals gestiona els serveis de transport i menjador escolar.

Aquest curs 2019-2020 l’àrea d’Educació del Consell Comarcal del Bages gestiona prop de 3.400 beques de menjador escolar, la gran majoria de les quals cobreixen el 50% del cost del servei.

Primer ple telemàtic

El Consell ha celebrat amb èxit el primer ple telemàtic de la història. La sessió es va poder dur a terme amb normalitat ahir a la tarda i des del Consell es posarà a disposició dels municipis l’aplicatiu perquè puguin celebrar les seves sessions a distància mentre duri el confinament. En el marc del ple, la presidenta del Consell Comarcal del Bages, Estefania Torrente, va agrair la implicació de tot l’equip de professionals de la institució i dels càrrecs electes per mantenir el Consell actiu, potenciar el suport als municipis del territori i atendre les persones en situació de vulnerabilitat.

Fes clic aquí per veure el ple telemàtic del 6 d’abril.

image_pdfExporta a PDF