El centre de visitants del Geoparc reobre les portes al públic a partir d’aquest cap de setmana a l’antic CAT de Sallent. L’espai obrirà tots els dissabtes, diumenges i festius de 9.30 a 14.00 hores i es consolida com l’espai informatiu de referència del Geoparc de la Catalunya Central amb una atenció al públic en català, castellà i anglès. La reobertura ha estat possible gràcies a una subvenció atorgada per la Generalitat de Catalunya. El conseller de Turisme del Consell Comarcal del Bages, Eduard Mata Riu, destaca que “poder tornar a obrir aquest espai era del tot necessari i esdevé una magnífica oportunitat pel nostre territori ja que ens permetrà que el públic l’dentifiqui com l’equipament referent en la difusió del patrimoni del Geoparc”.

 

Més enllà d’oferir informació del Geoparc, el centre també organitzarà diferents activitats entre les quals hi haurà visites guiades al voltant de l’espai, tastos de productes locals, activitats infantils i familiars, rutes guiades, xerrades, projeccions d’audiovisuals, etc.

 

Cinc panells lluminosos

El centre ofereix informació sobre el Geoparc a través de 5 panells lluminosos i un audiovisual i vol ser la porta d’entrada i punt de referència per totes aquelles persones que visitin el Geoparc, oferint una visió global de la riquesa geològica del territori. Als panells s’hi pot conèixer quins són els principals valors geològics del territori, quins recursos turístics hi ha, els principals elements patrimonials i culturals i també què és un geoparc i com funciona la xarxa de geoparcs de la UNESCO.

image_pdfExporta a PDF