El programa Punts d’Informació Turística (PIT), de la Diputació i gestionat pel Consell Comarcal del Bages, ha format equipaments municipals, allotjaments i restaurants, biblioteques, empreses i comerços perquè puguin assessorar els visitants

El Consell Comarcal del Bages ha gestionat al territori el programa PIT (Punts d’informació Turística), impulsat per la Diputació de Barcelona amb l’objectiu que hi hagi nous equipaments i establiments de la comarca que es puguin formar per poder oferir informació i assessorament als turistes i visitants.

En total, el programa que s’ha desenvolupat els darrers mesos acreditarà 28 nous punts al Bages: 4 equipaments municipals, 5 biblioteques, 11 allotjaments i restaurants, 7 empreses d’activitats turístiques i 1 comerç.

La formació ha consistit en 5 sessions en què s’han tractat temes com l’atenció al client, coneixement del territori, coneixement del Geoparc Mundial UNESCO de la Catalunya Central i també s’ha fet una sortida de camp per conèixer in situ alguns punts de rellevància turística.

Les sessions del programa s’han dut a terme a diversos espais del territori que participen en el programa; un hotel, un celler, un centre de visitants i una casa de colònies. A més, a cada sessió s’han presentat projectes turístics específics, com els Fogons Gastronòmics del Bages, Bages Impuls, la D.O Pla de Bages, Manresa 2022 i el Geoparc.

Aquest programa tindrà continuïtat el proper any, per afegir nous PIT a la comarca i per continuar treballant i fent seguiment amb els punts que s’han format aquest any i que rebran la seva acreditació en un acte que es farà les properes setmanes.

Comparteix

image_pdfExporta a PDF